totum_smile

OVER TOTUM

Het knutselmerk Totum is 20 jaar geleden ontstaan en inmiddels niet meer weg te denken uit de speelgoedwinkels. Wat als een klein knutselmerk begon, is inmiddels uitgegroeid tot een merk dat wereldwijd (70+ landen) verkrijgbaar is. Naast de Creativity lijn voert Totum meerdere bekende licentielijnen, waaronder Disney Frozen, Paw Patrol, Woezel & Pip en Finding Dory. Benieuwd naar het gehele assortiment? Kijk dan hier.

Knutselen doe je met Totum, lachende gezichten gegarandeerd!

WAAR TE KOOP

De knutselproducten van Totum zijn o.a. te koop bij de volgende (online) winkels:

FAQ

Hoe kan ik contact opnemen met Totum?
Ga naar de contactpagina voor meer informatie of stuur een e-mail naar tess@totum.nl.

Wil je samenwerken met Totum?
Dat kan. Voor samenwerkingen, (win)acties en aanvraag beeldmateriaal en samples neem je contact op met Marketing: Laura Kramer, l.kramer@tmessentials.com.

Hoe moet ik een Totum product gebruiken?
Totum heeft van een heleboel producten een instructievideo gemaakt. Deze kun je bekijken via ons YouTube kanaal.

Waar is Totum gevestigd?
Totum is een Nederlands bedrijf en is gevestigd in Andelst.

Ik heb een klacht over een product van Totum? Waar kan ik terecht?
Dat vinden we natuurlijk erg vervelend en lossen we graag voor je op. Voor vragen of klachten neem je contact op via het contactformulier op de contactpagina.

Mijn zoon of dochter wil graag spreekbeurt houden over Totum of Tess & Tom. Waar vind ik meer informatie?
Veel informatie over Totum vind je op onze website, maar uiteraard sturen we je ook graag een en ander toe. Stuur een mailtje naar tess@totum.nl en wij voorzien jou van de benodigde informatie.

VEILIGHEID & TESTING

Speelgoed is onlosmakelijk verbonden met veiligheid en testing, topprioriteit bij Totum. Alle producten van Totum voldoen dan ook aan de meest recente EU wet- en regelgeving. De knutselproducten van Totum komen pas in de winkel als het product door en door getest en goedgekeurd is.

Naast te voldoen aan alle veiligheidsnormen voor speelgoed en andere regelgeving, hanteert Totum een strikte standaard om ervoor te zorgen dat alle producten worden gemaakt onder rechtmatige, eerlijke, veilige en gezonde werkomstandigheden. Om er zeker van te zijn dat de leveranciers van Totum voldoen aan deze eisen, werkt Totum alleen samen met fabrieken die zowel BSCI als ICTI gecertificeerd zijn.

Omdat Totum het erg belangrijk vindt haar bijdrage te leveren aan het milieu, neemt Totum deel aan FSC en mogen de producten van Totum het FSC certificaat dragen. Dit certificaat toont aan dat is voldaan aan de hoogste sociale en milieu standaarden.